Burdur

Vali Yılmaz'dan, Burdur Şehitliği ve huzurevine ziyaret

12:21 05 Temmuz 2016
Vali Yılmaz'dan, Burdur Şehitliği ve huzurevine ziyaret

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla Burdur Şehitliği ile Burdur Belediyesi Berberoğlu Huzurevi'ni ziyaret etti.

Vali Yılmaz ve beraberindekiler Burdur Şehitliği'ne karanfil bıraktı ve dua etti. Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından Vali Yılmaz, şehitlik anı defterini imzaladı ve şehit aileleriyle bir araya geldi.

Yılmaz daha sonra Burdur Belediyesi Berberoğlu Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlılarla bayramlaştı.

Yaşlılarla büyük bir aile olduklarını anlatan Yılmaz, "Kendi evimizin içinde olmadığı kadar bir birliktelik var. Onun için dini ve milli bayramlarımız, kenetlenmemizi sağlayan özel günlerdir." dedi.

Yılmaz, görevde olduğu süre boyunca en iyisini yapmaya çalışacağını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Yarın bu memleket çocuklarımıza kalacak, onlara emanet olacak. Her fani gibi bizler de ölümü tadacağız. Önemli olan bulunduğumuz zaman içerisinde en iyisini yapmak. Nerede olursa olsun, kim ne iş yaparsa yapsın, bu huzuru sağlamak en büyük nimettir. Ülkemizin yakın komşularına bakın bayram yapamıyorlar. Orada da Müslümanlar var ama bayram yapamıyorlar. Bugün biz bu ülkede, bu topraklar üzerinde birlik beraberlik içerisinde kardeşlik duygularını paylaşıyoruz. Bugün ben burada ilk defa bu hazirunla karşı karşıya geldim. Anamdan, babamdan ve çocuklarımdan hiç birinizin farkı yok. Çok şükür biz bunu yakalamışsak ve bunu yaşayabiliyorsak ne mutlu bize. İnşallah huzur içerisinde nice bayramlara hep beraber kavuşuruz."

Ziyaretlere AK Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik, Reşat Petek, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Garnizon Komutanı Albay Metin Karagöz ile diğer protokol üyeleri de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.