Burdur

Halk oylamasına doğru

12:37 27 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki, "Muhalefetin her türlü yalan, yanlış beyanlarıyla farklı algılar oluşturulmak istense de milletimiz gerçeği görüyor. Milletimiz bugüne kadar gereğini nasıl yaptıysa bugünde, 16 Nisan'da da yapacaktır." dedi.

Faki, Burdur'da yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Halk oylamasında milletin, vesayet odaklarının ve vesayet anlayışlarının son kalıntılarını temizlemek için sandık başına gittiğini anımsatan Faki, Türkiye'nin, darbelere zemin hazırlayan, ülkenin önünü tıkayan, ayrıştıran, hükümleri ve anlayışları değiştirmek için 16 Nisan'ı beklediğini kaydetti.

Teşkilat olarak istikbal ve istikrar için 16 Nisan'da "Evet" demek ve Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozmak için gece gündüz çalıştıklarını aktaran Faki, şöyle devam etti:

"Milletimiz artık şer odaklarının, ihanet çetelerinin dış dünyadaki iş birlikçilerinin gerçek yüzlerini gördü. Adı ne olursa olsun ister PKK, PYD isterse FETÖ, milletimiz ve devletimiz tüm terör örgütleriyle ve ihanet çeteleriyle mücadelesine devam edecektir. Bugüne kadar yaşadığımız sıkıntıların, ihanetlerin, kumpasların, kirli senaryoların tekrar yaşanmaması için 16 Nisan'da cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi milletimizin 'evet' tercih ve takdiriyle hayata geçecek, yeni bir güç, yeni bir enerji ve iradeyle yoluna devam edecektir. Muhalefetin her türlü yalan, yanlış beyanlarıyla farklı algılar oluşturulmak istense de milletimiz gerçeği görüyor. Milletimiz bugüne kadar gereğini nasıl yaptıysa bugün de 16 Nisan'da da yapacaktır. Vereceğimiz 'evet' oylarıyla yeni bir tarih ve yeni bir destan yazacağız. Ne Almanya'nın ne de Hollanda'nın küstahlıklarına boyun eğecek ne de içimizdeki hainlerin oyunlarına geleceğiz."

Faki, milletin akli selim, sağduyu ve engin ferasetiyle vereceği 'evet' oyuyla ülke geleceğine sahip çıkacağını ifade etti.

Kararlarının net, oylarının 'evet' olduğunu vurgulayan Faki, "Yaklaşık 20 gün sonra milletimiz sandık başında gereğini yapacak ve herkese hak ettiği dersini verecektir. Milletimize inanıyoruz, güveniyoruz, milletimizin samimiyetine ve desteğine inancımız tamdır." dedi.

Faki, konuşmasının ardından gazetecilerle gündeme dair konular hakkında sohbet etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.