Burdur

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

09:57 16 Temmuz 2017
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Karamanlı ilçesini ziyaret etti.

Yılmaz, geçen yıl yürüyemediği için demokrasi nöbetine eşeğiyle katılan 91 yaşındaki Emine Özcan'ı Cami Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti.

Duygulanan Özcan'ın elini öpen Vali Yılmaz, geçen yıl Emine Özcan'ın bayrak için eşeğiyle demokrasi nöbetine geldiğini hatırlatarak, al bayrağı kendisine takdim etmeye geldiğini söyledi.

Özcan'a bayrak hediye eden Vali Yılmaz, daha sonra, Karamanlı Belediyesi tarafından 4 bin 500 metrekare alana yapılan 15 Temmuz Şehitleri Parkı ile bin 750 metrekare alana yapılan ve Fırat Kalkanı Harekatında şehit düşen Şehit Uzman Çavuş Ali Yılmaz'ın adını taşıyan parkın açılış yaptı.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi herkesin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla sokaklara çıktığını anımsattı.

Karamanlı Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi de ülkeyi, milleti, geleceği yok etmek isteyen vatan haini FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi harekete geçtiğini belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.