Burdur

Zeytin Dalı Harekatı

15:46 13 Şubat 2018
Zeytin Dalı Harekatı

Türkiye Kamu-Sen Burdur İl Temsilcisi Orhan Akın, "Nasıl ki, Kurtuluş Savaşı'nda Yunan kisvesi altında yedi düvelle savaştıysak bugün de YPG/PKK kılığına girmiş, yanı başımıza çöreklenmiş ve boğazımıza sarılmak için fırsat kollayan kahpe emperyalist güçlerle savaşmaktayız." dedi.

Türkiye Kamu-Sen üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.

İl Temsilcisi Akın, burada yaptığı açıklamada, Afrin'de verilen mücadelenin YPG/PKK kılığına girmiş emperyalist güçler olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Nasıl ki, Kurtuluş Savaşı'nda Yunan kisvesi altında yedi düvelle savaştıysak bugün de YPG/PKK kılığına girmiş, yanı başımıza çöreklenmiş ve boğazımıza sarılmak için fırsat kollayan kahpe emperyalist güçlerle savaşmaktayız. Bu nedenle Sakarya, Dumlupınar, İnönü bizim için ne anlam ifade ediyorsa, El Bab, Afrin, Münbiç, Sincar ve Kandil de aynıdır. Bugün Mehmetçik cephede, Türk milletinin kaderini yeniden yazmakta, bu topraklar üzerinde yeşerecek fidanlar için gövdelerini Amerikan roketlerine, Alman anti tank füzelerine, Fransız mayınlarına siper etmektedir. Teröristlerin ellerindeki silahlara baktığımızda, düşmanın kim olduğunu görüyoruz. Şundan eminiz ki, Allah'ın izni ile biz bu oyunu bozacak, bu kuşatmayı yaracak, Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya, ensemizde boza pişirmeye, bizlere bedel ödetmeye çalışanlara hadlerini bildireceğiz."

"Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı atan grup, basın açıklamasından sonra dağıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.