Burdur

AK Parti Burdur İl Başkanı Mengi'den MHP'ye ziyaret

19:13 13 Şubat 2018
AK Parti Burdur İl Başkanı Mengi'den MHP'ye ziyaret

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, MHP Burdur İl Başkanlığını ziyaret etti.

Başkan Mengi, ziyarette yaptığı konuşmada, MHP il teşkilatına iade-i ziyarette bulunduklarını belirterek yerli ve milli duruşlarından ötürü tebriklerini iletiklerini söyledi.

İllerine hizmet yolunda birlikte yol olacaklarını dile getiren Mengi, "Söz konusu ülkemizin ve milletimizin bekası olduğunda teferruatları bir kenara bırakıp kardeşliğin pekişip safların sıkışması gerektiğinin bilincinde olanlara selam olsun. Hep birlikte ilimize hizmet yolunda birlikte olacağımızı düşünüyorum. Bizi samimi kardeşlik duygularıyla misafir eden MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz." diye konuştu.

MHP Burdur İl Başkanı Ökte ise, ortak paydalarının Burdur olduğunu vurgulayarak "Burdur'a kaliteli hizmetin nasıl yapılacağına dair başkanımızla birlikte istişare ederek, varsa sorunları çözümünde bizim de elimizden ne gelirse kendisinin yanında olacağımızı belirtiyorum." dedi.

Ziyarette, AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci ve Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı da katıldı.

Mengi ve beraberindekiler, daha sonra Buğday Pazarı esnafına da ziyarette bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.