Burdur

MHP Burdur İl Başkanlığından basın mensuplarına iftar

12:25 13 Haziran 2018
MHP Burdur İl Başkanlığından basın mensuplarına iftar

MHP Burdur İl Başkanlığınca basın mensupları için iftar düzenlendi.

Kentte bir otelin restoranında yapılan programa İl Başkanı İbrahim Oğuz, milletvekili adayları Hikmet Ökte ve Murat Arık ile bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İftarın ardından konuşan Oğuz, programı 24 Haziran pazar günü yapılacak seçimleri değerlendirmek ve parti politikalarını anlatmak üzere düzenlediklerini belirtti.

MHP Burdur 1. sıra milletvekili adayı Hikmet Ökte de bazı siyasi partilerin temsilcilerinin Cumhur İttifakı ile ilgili yanlış yönlendirme yaparak vatandaşları kandırma noktasına gittiklerini belirterek, "Ricam dürüstçe anlatsınlar. Önce vatandaşın gönlünü alsınlar, daha sonra oyunu alsınlar ama yalan dolanla asla böyle yollara girmesinler." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda seçimi kazanacağını ifade eden Ökte, "Burdur'da olan hava tüm Türkiye'de var. İnşallah güçlü bir Meclis için güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi olmazsa olmazlardan." diye konuştu.

MHP Burdur 3. sıra milletvekili adayı Murat Arık da Meclis'te Cumhur İttifakı'nın 380 ila 405 milletvekili arasında temsil edileceğini dile getirerek "Cumhurbaşkanı seçiminin ilk turda yüzde 56,5 ile alınacağını, Milliyetçi Hareket Partisi'nin ise 148 milletvekili ile bu ittifakta yerini alacağını düşünüyorum." ifadesini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.