Burdur

BAKA Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

18:29 27 Haziran 2018
BAKA Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

Burdur'da Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

Burdur Valisi Hasan Şıldak, başkanlığında valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de katıldı.

Vali Şıldak, burada yaptığı konuşmada, kalkınma ajansının haziran ayı olağan toplantısını gerçekleştirmek için bir araya geldiklerini belirtti.

Toplantının bölge için yeni hizmetlere vesile olması temennisinde bulunan Şıldak, şunları kaydetti:

"Gündemimizde önemli konular yer alıyor. Özellikle Burdur için önemli olan bir çalışma söz konusu. Süt sektöründe katma değerin arttırılmasına yönelik sonuç odaklı program kapsamında bulunan faaliyetlerden 'Yerleşim Yeri Ayırımında Çiğ Süt Kalite Analiz Raporu'nun' hazırlanmasına yönelik bir çalışma gündemimizde yer alıyor. Yine Isparta ve Burdur illerimizde sürdürülen lavanta kırsal turizm faaliyetlerinin daha geniş kitlelere duyurulması ve tanıtılması amacıyla, bu alanda faaliyet gösteren yabancı sosyal medya fenomenleri, blogerlar ve gazetecilerin temmuz ayı içerisinde, bölgede ağırlanması hususunu görüşeceğiz. Ayrıca Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Antalya Tanıtım Vakfı'nın işbirliğinde antik çağdan kalan 20 kadın heykel başı ile ilgili replikaların yurt içi ve yurt dışında tanıtım etkinlikleri ilgili konular gündemimizde yer alıyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.