Burdur

Yerel seçimlere doğru

17:23 11 Şubat 2019
Yerel seçimlere doğru

AK Parti Burdur Kadın Kolları Teşkilatı, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için saha çalışmalarını sürdürüyor.

Partili kadınlar, her gün mahalle mahalle dolaşarak AK Parti Burdur Belediye Başkan adayı Deniz Kurt için destek istiyor.

İl Başkanı Volkan Mengi, yaptığı yazılı açıklamada, kadın kollarının saha çalışmalarının büyük önem arz ettiğini belirtti.

Kadınsız siyaset ve demokrasinin toplumun bütünü için bir eksiklik olduğunu aktaran Mengi, şunları kaydetti:

"Eğer ki sokakların, evlerin seslerini duyamazsak bizler siyaset yapamayız. AK Parti Kadın Kollarımız sadece seçim süresinde değil, her zaman sahadaki varlığını göstermiştir. Gecesini gündüzüne katıp kutlu ak davamız uğruna kapı kapı, sokak sokak gezen kadın kolları teşkilatıma teşekkür ediyorum."

Burdur Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci de Kadın Kolları Başkanlığı olarak her zaman sahada olduklarını ifade ederek, "Teşkilatımız ile kapı kapı gezerek Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletip, Belediye Başkan adayımız Deniz Kurt'a destek istiyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın samimiyeti ve teveccühüyle karşılanıyoruz. 31 Mart seçimlerinden alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.