Burdur

Acılı ailenin feryadı yürek dağladı! Eve giremiyoruz

07:00 12 Eylül 2019 5 Yorum Var
Acılı ailenin feryadı yürek dağladı! Eve giremiyoruz

Burdur’da trafik kazası sonrası yaşamını yitiren üniversite öğrencisi İrem Su Akkaya'nın (19) mezarını ziyaret edenler çiçek bırakırken, anne ve babası da her gün kızlarının mezar başına geliyor.

Burdur'da 13 Mart günü geçirdiği trafik kazasından bir gün sonra yaşamını yitiren üniversite öğrencisi İrem Su Akkaya'nın mezarı çiçek bahçesi gibi oldu. İrem Su Akkaya'nın Manisa'nın Soma ilçesindeki mezarını ziyaret edenler çiçek bırakırken, baba Halil Akkaya ve anne Leyla Akkaya da her gün iş yerlerinden çıkınca ilk olarak kızlarını ziyaret ediyor.

Akkaya çifti, "Eve giremiyoruz. Hangi dolabı açsak İrem Su'yu görüyoruz. Hangi kapıyı açsak İrem Su gelecek diye bekliyoruz. Her gün eve gitmeden önce İrem Su'nun mezarını ziyaret ediyoruz. Sadece biz değil tanıdık, tanımadık onlarca insan her gün kızımızın mezarını ziyaret ederek çiçek bırakıyor, dua ediyor. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Selda 4 yıl önce Şikayet Et
    Evlât acısı öyle anlaşılır, atlatılır, kolay bir yangın değil. Sizin mezarlık dediğimiz yerden, bizim dışarı çıkasımız gelmiyor. Oraya gidip saatlerce ağlamak için bile insan dakika sayıyor. Sapasağlam, gepegenç bir çocuğu, o toprağın altına koymak ne zor bir duygu, yaşayan ancak bilebilir. Bir de düşünün ki; tek evlat. O yüzden insanların acılarını yaşama, yaslarını tutma şekline, yok çiçek kimin geleneği, yok orda baş kapatmayın ahkamları kesmeyin. Varsa hayır duanız dileyin, yoksa sessizce bu acıyı yaşamamak için şükredin, dua edin ama susun. Bırakın şekilciliği, eleştiriyi. Az biraz empati kurun bu anne babayla.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • cangiş 4 yıl önce Şikayet Et
    rabbim sabır ihsan etsin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • mustafa çevik 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Allahın hükmüne boyun eğmeliyiz. İsyan noktasına vardırmamalıyız.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Evlat acısı zor Allah sabır versin.
    Cevapla
  • Bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    Her gecen gun bozulma dahada hizlaniyor ailesine bassagligi dikiyorum ama bu cicek birakmak nereden cikti yaa fikimlerde hiristiyanlarin yaotiklari seyleri simdi bizim milletimiz yapiyor... Mezarliga giderken basini kapatan ablacim ordakiler ölü zaten ceset sen disardakinden kapat
    Cevapla
  • Selda 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilmediğiniz acılar hakkında ahkam kesmeyin.
    İlk beğenen sen ol
  • gs li 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabir versin diye dua etmek en iyisi O ailenin yerine kendini koy .Ates dustugu yeri yakar bu acili insanin ilaci bu dua etmis cicek birakmis sevgi göstermiş gerisi teferruat
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.