Burdur

Koronavirüsten hayatını kaybetti! Tam 154 kişi...

07:04 08 Mayıs 2020 3 Yorum Var
Koronavirüsten hayatını kaybetti! Tam 154 kişi...

Burdur'un Çeltikçi ilçesinde, corona virüs teşhisiyle 10 gündür hastanede tedavi altında olan Zafer Balaca (56) yaşamını yitirdi. Balaca'nın eşinin tedavisi sürerken, çiftin temaslı olduğu 154 kişi evlerinde izolasyona alındı.

Dalaman Yarı Açık Cezaevi'nden tahliye edilen Zafer Balaca, Çeltikçi'deki evinde 14 gün süreyle karantinaya alındı. 26 Nisan günü ise öksürük şikayetiyle ambulansla Bucak Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 27 Nisan günü Balaca ile eşine yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı.

Filyasyon ekipleri tarafından çiftin temaslı olduğu 154 kişi tespit edildi. Bu kişiler, Çeltikçi ve Bucak ilçelerindeki evlerinde izolasyona alındı. 10 gündür tedavi altında olan Zafer Balaca, dün gece yaşamını yitirdi. Balaca'nın cenazesi, bu sabah Çeltikçi ilçesinde toprağa verildi. Balaca'nın eşinin tedavisi ise halen Bucak Devlet Hastanesi'nde devam ediyor.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Baltacı Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    alınan virüs yoğunluğu çok önemli adam cezaevinden çıkmış muhtemelen bolca sarılma öpüşme oldu yoğun biçimde virüs kapmış ,yoksa 56 yaşındaki bi kişi normal bir şekilde virüs alsaydı vücudu onu temizleye bilirdi
    Cevapla
  • baba 3 yıl önce Şikayet Et
    ah bilim kurulu cevapladı
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    ne büyük vebal
    Cevapla
  • fani 3 yıl önce Şikayet Et
    hiç kimse vebali bildiği vede taktığı yok... çok ama çok üzücü :(
  • müspet biyolog 3 yıl önce Şikayet Et
    14 günlük karantina süresi sonunda ya da süreç içinde 154 temas . Karantina olmasa ne olurdu varın siz düşünün
    Cevapla
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi 154 kişinin kaç attığını bir düşünsenize..3.5 atıyor hepsi.. ciddiye alınmaz kafana göre hareket ederim dersen böyle olur.hadi bakalım 154 kişiden kaçı ölecek bunun vebali kime..zaten bu kafa bu illeti yayıyor (bize bişey olmaz) sen kimsinde sana bişey olmuyor
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.