Bursa

Bursa'da "kadınlara özel plaj"

19:29 29 Ağustos 2015
Bursa'da "kadınlara özel plaj"

Gemlik ilçesindeki tatil beldelerinden Kurşunlu'da, kadınlara özel plaj hizmete girdi

Bursa'nın Gemlik ilçesindeki tatil beldelerinden Kurşunlu'da, Büyükşehir Belediyesince yapımı tamamlanan "kadınlara özel plaj" hizmete açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, plajın açılış töreninde, Bursa'nın turizmden aldığı payın artırılması hedefiyle kentin değerlerini öne çıkardıklarını belirtti.

Bursa'nın sahillerinde yoğun çalışmalarının olduğunu ifade eden Altepe, dışarıdan görülmesi mümkün olmayan bir alanda yapılan plajda, kadınların gönül rahatlığıyla denizden faydalanabileceklerini kaydetti.

Kurşunlu'da kadınlardan aldıkları talepler doğrultusunda bu plajın bölgeye kazandırıldığını vurgulayan Altepe, "Şehrin ekonomisine değer katacak her yerde her konuda çalışıyoruz. Bursa'nın her alanda gelişimiyle örnek oluyoruz. Sahillerin düzenlenmesi de artık Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştiriliyor. Bursa'nın sahilleri nakış gibi işleniyor. Hizmet için varız, Bursa'ya daha yapacak çok işimiz var" ifadelerini kullandı.

Altepe, 3 ayda yapımı tamamlanan "kadınlar plajı" projesi kapsamında 200 metre uzunluğunda, yaklaşık 3 bin metrekarelik alanda sahil düzenlemesi gerçekleştirildiğini bildirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.