Bursa

İHH'dan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı'na ziyaret

16:32 17 Eylül 2015
İHH'dan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı'na ziyaret

Bursa İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Başkanı Hüseyin Kaptan, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Orhan Doğan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Doğan, Mudanya ilçesine bağlı Göynüklü Gündoğdu Mahallesi'nde çıkan yangında kendileri ile sahada omuz omuza müdahalede bulunan Bursa İHH Arama-Kurtarma ekibine teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı olarak üzerlerine  düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Doğan, şöyle konuştu:

"Mudanya ilçesine bağlı Göynüklü Gündoğdu Mahallesi yakınlarında çamlık alanda çıkan orman yangınında derneğimizin gönüllü itfaiyeci üyeleri bizimle birlikte omuz omuza yangına müdahale ettiler. Ben tekrar kendilerine çok teşekkür ediyorum. Özellikle dernek başkanımız bu konularda çok duyarlı. Biz onu olağanüstü afetlerde ekiplerinizi görünce fark ediyoruz. Yine bugün derneğimizin 25 değerli üyesi gönüllü itfaiyeci almak istediklerini ifade ettiler. Biz de program çerçevesinde seve seve bu eğitimi en kısa sürede vermeyi planlıyoruz. Amacımız Bursa'da yangın, su baskını ve diğer itfaiye olaylarında güç birliği oluşturarak en az zararla bu işlemi gerçekleştirmektir."

Kaptan ise "68 gönüllümüzden oluşan Bursa İHH Arama-Kurtarma birimi ile bizler Bursa özelinde ve Türkiye genelinde de bu hizmeti verebilmek için gönüllülerimizin üst düzey eğitim almalarını önemsiyoruz. Sağ olsun daire başkanımızın da yoğun destekleriyle hedeflediğimiz eğitimli gönüllü kadrosuna ulaşmayı amaçlıyoruz. Bu sıcak ilgiyi da gördükten sonra çalışmalarımız da daha yoğun hale geliyor. Yönetim ve ekibim adına sayın başkanımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah Allah bizleri hayırlarda ve iyiliklerde buluştursun" ifadesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.