Bursa

AK Parti Bursa İl Başkanı Torun:

16:51 09 Ekim 2015
AK Parti Bursa İl Başkanı Torun:

"17 ilçenin tamamında her gün gerçekleştirilen programlarla vatandaşlarla sıcak temas kuruyoruz. AK Parti'nin seçim beyannamesi ve yeni dönemdeki hedeflerini anlatıyoruz"

 AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, "17 ilçenin tamamında her gün gerçekleştirilen programlarla vatandaşlarla sıcak temas kuruyoruz. AK Parti'nin seçim beyannamesi ve yeni dönemdeki hedeflerini anlatıyoruz" dedi.

AK Parti Bursa teşkilatları ve milletvekili adaylarıyla sahaya indiklerini belirten Torun, sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmaların gece geç saatlere kadar sürdüğünü söyledi.

Bursa'nın her kesimine ulaşacaklarını belirten Torun, "17 ilçenin tamamında her gün gerçekleştirilen programlarla vatandaşlarla sıcak temas kuruyoruz. Programlarla AK Parti'nin seçim beyannamesi ve yeni dönemdeki hedeflerini anlatıyoruz. Bursa halkı adaylarımıza ve teşkilat mensuplarına karşı her zaman olduğu gibi büyük ve sıcak bir ilgi gösteriyor" dedi. 

Torun, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ve diğer adayların gerçekleştirdikleri programlarla 1 Kasım'a kadar Bursa'da sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirtti.

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla 16 Ekim Cuma Günü, Saat: 14.00'te Gökdere Meydanı'nda gerçekleştirilecek mitinge de değinen Torun, tüm Bursa halkını mitinge davet etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.