Bursa

OİB Yönetim Kurulu ekim ayı toplantısı yapıldı

11:30 10 Ekim 2015
OİB Yönetim Kurulu ekim ayı toplantısı yapıldı

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçı Birliği (OİB) Yönetim Kurulu, ekim ayı olağan toplantısı yapıldı. 

OİB Başkanı Orhan Sabuncu, toplantıda yaptığı konuşmada, birlik olarak sektöre katkı sunmaya devam ettiklerini belirtti. Birlik yönetiminde bazı değişikliklerin olduğunu belirten Sabuncu, şunları kaydetti:

"2010 yılından beri görevini başarıyla yürüten, birliğimize ve sektörümüze önemli katkılarda bulunan Yönetim Kurulu Üyemiz Şükrü Tetik'e, bugüne kadarki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eder, kendisine yeni hayatında başarılar dileriz. Yeni Yönetim Kurulu üyemiz Oya Hanım'ın başarılı performansını OİB Yönetim Kurulu'nda da sergileyeceğinden hiç şüphemiz yok. Kendisine hoş geldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyorum."

OİB Yönetim Kurulu Üyeliği görevine getirilen Oya Coşkunöz ise OİB çatısı altında otomotiv endüstrisi ile ihracatın ve ülke ekonomisinin gelişimine katkıda bulunmak üzere görev almaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Daha sonra 2010 yılından beri Coşkunöz Metal Form Mak. End. ve Tic. A.Ş temsilcisi olarak OİB Yönetim Kurulu Üyeliğini yürüten Şükrü Tetik, görevini Coşkunöz Holding Yönetim Kurulu Üyesi Oya Coşkunöz'e devretti. 
 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.