Bursa

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:

16:05 21 Ekim 2015
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:

"Gençler, çocuklar, anne, baba ve aileler için sağlıklı mahalle ve şehirlere ihtiyacımız var"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, gençler, çocuklar, anne, baba ve aileler için sağlıklı mahalle ve şehirlere ihtiyaç olduğunu söyledi.  

Müezzinoğlu, Yıldırım Belediyesinin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Sinandede Mahallesi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, yıkımdan sonraki yapım aşamasının kazasız belasız tamamlanması temennisinde bulundu.

Yeni binaları yapacak yüklenici firmadan iki yıldan daha kısa sürede inşaatı tamamlamasını beklediğini ifade eden Müezzinoğlu, 30 Ağustos 2017'de binaların yapımının bitmesi için söz aldı.

Hak sahiplerine yeni evlerinin hayırlı olmasını dileyen Müezzinoğlu, "İnşallah huzur, güven içinde sıcacık yuvalarında, ailecek yarınlara güvenle bakarak yaşamalarını temenni ediyorum. İnşallah bir buçuk yıl sonra güvenli yuvalarında oturabileceği günlerde de hep birlikte olmayı Rabbim bizlere nasip etsin" diye konuştu.

Müezzinoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında aynı mahalleye yapılan birinci etap konutlarında 200, ikinci etap konutlarında da 326 aile yaşadığını, buralarda yaklaşık 2 bin 500 kişinin barındığını belirtti.

Sağlıklı bireyler için sağlıklı sokaklara ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Müezzinoğlu, "Gençler, çocuklar, anne, baba ve aileler için sağlıklı mahalle ve şehirlere ihtiyacımız var" değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Müezzinoğlu, daha sonra kepçe operatörünün koltuğuna oturarak, yıkımı başlattı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.