Bursa

Stadyum şeklinde yatak tasarlandı

10:04 05 Kasım 2015
Stadyum şeklinde yatak tasarlandı

İSMAİL ERSAN - Bursa'nın İnegöl ilçesinde futbol severler için stadyum şeklinde yatak tasarlandı.

İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda (MODEF) en büyük ilgiyi, stadyum şeklinde tasarlanan yatak görüyor.

Kapalı tribün şekli, skorbordu, yeşil saha görünümü ve kale direklerinin çizildiği yatak, renkleriyle yerli ve yabancı futbol kulüplerinin taraftarlarına hitap edebiliyor.

Genç odası takımı içinde yer alan dolabın üzerinde ise talep edilen takımın renkleri, ünlü futbolcuların formaları hatta krampon ve çoraplarının resimleri bulunuyor.

Firma sahibi İmdat Demirdaş (32), AA muhabirine yaptığı açıklamada, taraftarlar için genç odası takımı ürettiklerini söyledi.

Daha önce futbol oynadığını ve sporu çok sevdiğini dile getiren Demirdaş, şöyle konuştu:

"Bu ürünümüzü, Almanya, Irak, Fransa ve İngiltere'deki mağazalara sattık. İnegölspor'da oynadım, yerel birkaç kulüpte top koşturdum. Bir futbol sever olarak hem de mobilyacı olarak futbola nasıl katkı sağlarım diye hep çalışmalar yapıyordum. Bu, üç yıllık bir çalışmanın ürünü. Taraftarlara, futbol severlere nasıl hitap edebilirim diye durmadan çalıştım. Stat şeklinde yatak konusunda başarılı olduğumuza inanıyorum. İnşallah daha geniş kitlelere hitap etmeyi düşünüyoruz."

Lisanslı ürünler olmadığı için takımların şu anda sadece renklerini kullandıklarını anlatan Demirdaş, kulüplerle anlaşmak istediklerini, bu konuda destek beklediklerini söyledi.

Taraftar genç odası takımlarının büyük takımların mağazalarında satılmasını arzu ettiklerini belirten Demirdaş, "Onların desteği ile daha geniş kitlelere ulaşmak istiyoruz. Daha önce Bursaspor ile bu işe bir başlangıç yaptık. Sonra diğer büyük kulüpler için uğraştık. Renklerini kullanarak stat şeklini yataklara verdik. Değerli kulüp başkanlarından da bu konuda destek istiyoruz" dedi.

Ürünlerinin şimdilik sadece çocuk ve gençlere hitap ettiğini dile getiren Demirdaş, şöyle devam etti:

"Yatakta tribün koltuklarını bile unutmadık. Çocukların bununla eğleneceğini, oynayacağını ve bu yataklarda mutlu bir şekilde uyuyacaklarını umuyoruz. Çok olumlu tepkiler alıyoruz. Fuara ziyarete gelen her iki kişiden biri içeriye girip bize bunu nasıl yaptığımızı soruyor. Görenler, 'Çok güzel ve etkileyici bir ürün' diyor. Biz de bütün bu olumlu görüşlerden dolayı mutluyuz."

Demirdaş, stadyum şeklindeki yatak dahil 5 parçalık taraftar takım odasının 3 bin lira olduğunu söyledi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.