Bursa

Bursa'da cinayet ve intihar

09:24 09 Kasım 2015
Bursa'da cinayet ve intihar

Cinnet getirerek 10 yaşındaki kızını tabancayla öldüren, eşini ağır yaralayan kişi, aynı silahla intihar etti

 Bursa'nın Gemlik ilçesinde cinnet getiren kişi, tabancayla kızını öldürdükten, eşini ağır yaraladıktan sonra intihar etti.

Alınan bilgiye göre, misafir oldukları kayınpederinin evinde cinnet getiren Kenan Şen (45), tabancayla eşi Seçil (37) ile 10 yaşındaki kızı Eda'yı vurduktan sonra başına ateş etti.

Silah sesleri üzerine uyanan kayınpeder Osman Sever, odaya girince kızı, damadı ve torununu kanlar içinde buldu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis, Kenan ve kızı Eda Şen'in hayatını kaybettiğini belirledi. 

Sağlık durumu ağır olan Seçil Şen, ambulansla kaldırıldığı Bursa Muammer Ağım Gemlik Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesine sevk edildi.

Savcının olay yerinde yaptığı inceleme sonrasında baba ve kızının cesetleri, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kayınpeder Sever, gazetecilere yaptığı açıklamada, gece 23.00 sıralarında uyuduklarını belirterek, sabaha karşı sesler yüzünden uyandıklarını söyledi.

Odaya girince kızını bulamadığını anlatan Sever, "Balkondan atladı zannettim, damadımı çekince altında kızım vardı, nefes alıyordu. Torunumu da kurtarmak istedim ama cansız bedeniyle karşılaştım. Aramızda herhangi bir kavga ve sorun yoktu. Damadım Erzurum'da görev yaparken tayini İzmir'e çıktı. Bir hafta-10 gündür buradaydı, buraya yerleşeceklerdi. Birkaç gün önce de emekli olmak için dilekçe vermişti" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.