Bursa

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu üyelerine toplantıya katılım çağrısı

14:29 30 Kasım 2015
Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu üyelerine toplantıya katılım çağrısı

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, 2 Aralık'ta yapılacak divan kurulu toplantısı için tüm üyelere katılım çağrısında bulundu.

Sevinç, yaptığı yazılı açıklamada, Bursaspor'un son günlerde aldığı başarısız sonuçların başta camia mensupları olmak üzere tüm Bursa halkını üzdüğünü belirtti.

Daha önce de zor günler geçiren takımın, bu süreci başta futbolcuların daha fazla gayreti, aldıklarını hak etme mücadelesi, yönetimin birlik ve beraberliği, en büyük güç olan taraftarın kenetlenmesiyle aşacağını vurgulayan Sevinç, şunları kaydetti:

"Son kritik maçımızın seyircisiz oynanması ve sık sık cezalar almamızda başarısız sonuçların etkenlerinden biridir. Camia olarak çok daha dikkatli ve duyarlı olmamız gerekir. Başarıların varlığı ayrıntıların doğru olmasının sonucunda olduğu açıktır. 2 Aralık Çarşamba günü Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Muradiye Salonu'nda saat 18.00'den itibaren yapılacak Divan Kurulu Toplantımız, kulübümüzün içinde bulunduğu durum nedeniyle daha da fazla önem arz etmektedir. Divan Kurulu üyelerimizin katılımı bu zor günlerde kulübümüze ayrı bir güç verecektir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.