Bursa

"Altıparmak Camisi" çevre düzenlemesi açılış töreni

13:24 04 Aralık 2015
"Altıparmak Camisi" çevre düzenlemesi açılış töreni

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ve İçişleri Bakanı Ala, açılış törenine katıldı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İçişleri Bakanı Efkan Ala, 550 yıllık Altıparmak Camisi'nin çevre düzenlemesi açılış törenine katıldı. 

Müezzinoğlu, İçişleri Bakanı Ala'nın ile katıldığı Osmangazi ilçesi Yahşibey Mahallesi'ndeki törende yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerini sorunsuz şekilde tamamladıklarını anımsatarak, kendilerine destek veren vatandaşlara ve Bursalılara teşekkür etti.

Bakan Müezzinoğlu, "Bursa milletvekilimiz Efkan Ala İçişleri Bakanı, şahsım da Sağlık Bakanı olarak huzurlarınıza geldik. Sizlerin dualarınızı bekliyoruz. Rabbim mahcup etmesin. 80 milyon ülke vatandaşı adına üstlendiğimiz sorumlulukların hakkını ve hesabını verebilmeyi Rabbim bize nasip etsin" diye konuştu.  

Müezzinoğlu, hayırlı bir günde ve hayırlı hizmetin açılışında bir araya geldiklerini belirterek, 550 yıllık Altıparmak Camisi'nin etrafının düzenlenmesi ve bu eserlerin geleceğe taşınmasında gösterdiği duyarlılık dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkürlerini iletti. 

Konuşmaların ardından, İl Müftüsü Mehmet Emin Ay da dua okudu.

Törene bakanların yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Vali Münir Karaloğlu, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ile çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.