Bursa

Maçın ardından

23:54 24 Aralık 2015
Maçın ardından

 Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor karşısında elde ettikleri 4-1'lik galibiyetle ilgili, "İyi bir oyunla iyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum" dedi.

Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, kupada finali hedefledikleri için sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını söyledi. 

İyi şeyler yaptıklarını ancak ligde ve kupada hedefledikleri yere ulaşmak için daha iyi olmaları gerektiğini ifade eden Hamzaoğlu, "Takımın ortaya koyduğu futbol gelecek için bizi umutlandırdı. Taraftarlarımızla bütünleştiğimizde yapacağımız şeyler beni daha da heyecanlandırdı" diye konuştu.

Hamza Hamzaoğlu, mevcut yönetimin aldığı kongre kararı için, "Kulüplerde bu kararlar alınıyor. İnanıyorum ki Bursaspor yine kendisine layık, kulübe gönülden hizmet eden başkanı ve yönetimini seçecektir" şeklinde değerlendirme yaptı.

De Sutter'in sakatlığı nedeniyle forma giyemediğini bildiren Hamzaoğlu, penaltı atışını kaleci Harun Tekin'in kullanmasına yönelik taraftarların isteğini onaylamamasını, "Rakibe saygı duymak zorundayız. Ayrıca bizim takımın penaltıcısı Josue" şeklinde değerlendirdi.

Hamzaoğlu, ara transferde takıma takviye yapacaklarını belirtti. 

 

- Eskişehirspor Cephesi

 

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Bursaspor'un karşılaşmaya final havasında çıktığını, rakibin maçı bu kadar ciddiye alacağını düşünmediğini söyledi.

Müsabakada genç oyunculara şans verdiğini kaydeden Aybaba, "Bursaspor'un maçı bu kadar ciddiye alacağını tahmin etmemiştim. Final maçı havasında oynadılar. Genç oyuncularımıza şans verdik. İnşallah bu maçlar onlar için yararlı olur. Futbol değişik bir şeydir ve böyle taraftarlar önünde oynamak güzel" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.