Bursa

Hamzaoğlu'nun ikinci yarıdan beklentisi büyük

11:07 30 Aralık 2015
Hamzaoğlu'nun ikinci yarıdan beklentisi büyük

VEDAT YÜCEBAŞ - Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısında beklenen performansı gösteremeyen Bursaspor, yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'yla ikinci yarıdan üst sıçrama yapmayı hedefliyor.

Ertuğrul Sağlam ile anlaşmalı olarak yolların ayrılmasının ardından ilk yarının son haftalarında takımın başına geçen Hamza Hamzaoğlu, bir yandan oyuncuları tanımaya çalışırken diğer yandan da ikinci yarıda takımı üst sıralara taşımanın hesaplarını yapıyor. 

Her fırsatta Bursaspor'un teklifini camiaya, taraftarlara ve alt yapısına güvendiği için kabul ettiğini belirten Hamzaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yarıda yaşanan şanssızlığı kırmak, kötü gidişe "dur" diyerek üst sıralara çıkmak için yoğun çaba sarf edeceklerini söyledi. 

İlk antrenmanda söylediği, "Bu takım bu oyuncularla bulunduğu yeri hak etmiyor" sözünün arkasında durduğunu vurgulayan Hamzaoğlu, "İnşallah ikinci yarıda bulunduğumuz konumdan daha yukarılara doğru çıkan bir Bursaspor hedefliyoruz. Yakalayabildiğimiz yerleri yakalayacağız yani en üst sıralara doğru ne kadar yaklaşabilirsek yaklaşmaya çalışacağız" dedi.

Hamzaoğlu, sadece skora odaklı bir oyun sergilemeyeceklerini, izleyenlerin hoşnut olacağı bir futbol ortaya koymak için çaba sarf edeceklerini belirterek, "Hepsinden öteye güzel futbol oynayan, iyi mücadele eden seyirciye coşku ve güzel şeyler sunan bir Bursaspor olmayı amaçlıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Hem ligde hem de kupada ilerlemeye çalışacaklarını anlatan Hamzaoğlu, şunları söyledi: 

"Bir iki dokunuşla güzel şeyler yapacağımızı, daha iyi durumda olacağımızı düşünüyorum. Eskişehir ile yapılan kupa maçında ortaya konulan oyun ve oyuncularımın isteği beni umutlandırdı. Kupa ve ligi hepsini hedefleyeceğiz. Lig derken şampiyonluğu değil, yakalayabildiğimiz kadar üst sıraları yakalamayı hedefliyoruz. İnşallah ligde UEFA'yı yakalayabilirsek bizim için müthiş bir başarı olur." 

 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.