Bursa

İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy:

15:40 21 Ocak 2016
İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy:

Ligin ilk yarısında karşılaştıkları Beşiktaş'ı yendiklerini anımsatan Aksoy, "İlk yarının ilk haftasında Bornova Anadolu Lisesi maçını sahamızda kaybetmiştik. Onun rövanşını deplasmanda aldığımız için mutluyuz. Şimdi Beşiktaş maçı var. Deplasmanda Beşiktaş'a karşı kazanmıştık. Muhakkak kazanmamız gereken bir maç. Özellikle hedefi yakalamak için bu maçı kazasız belasız atlatmamız gerekiyor. Hedefimiz ilk 8'e kalmak" diye konuştu.

Erkekler Voleybol 1. Lig'de sahasında Beşiktaş'ı ağırlamaya hazırlanan İnegöl Belediyespor'un antrenörü Ali Bahadır Aksoy, "Özellikle hedefi yakalamak için bu maçı kazasız belasız atlatmamız gerekiyor. Hedefimiz ilk 8'e kalmak" dedi.

Turuncu-lacivertli ekip, Beşiktaş maçının hazırlıklarını antrenör Aksoy gözetiminde, maçın oynanacağı İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Aksoy, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçını kayıpsız atlatmak istediklerini söyledi.

Ali Bahadır Aksoy, bu amaç için uğraş verdiklerini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Bu anlamda Beşiktaş takımı da önemli bir rakip. Özellikle ilk maçta kazandığımız Beşiktaş takımı takviye yaptı. Hem libero hem de pasör takviyesi yapıldı. Yeni birkaç oyuncu ilave olarak karşımıza çıkacaklar. Bizde de sakatlarımız iyileşti. Tam kadro çalışmalarımıza başladık. Taraftarlarımızla beraber her galibiyetimizi birlikte kutluyoruz. Taraftarlarımız bizim en büyük destekçimiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.