Bursa

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, Bursa'da

12:15 29 Ocak 2016
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, Bursa'da

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen ''Marmara Bölgesi Bakanlık Koordinasyon Toplantısı'' Bursa'da yapıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, kentte bir otelde basına kapalı gerçekleştirilen toplantı öncesi gazetecilere, söz konusu toplantının ilkini Şanlıurfa'da yaptıklarını hatırlattı.

Şanlıurfa'daki toplantının son derece verimli geçtiğini belirten Çelik, şunları söyledi:

"'Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki illerimizin, gıda, tarım ve hayvancılıkla ilgili sivil örgütlerin ve il ilçe müdürlerimizin diğer tüm kuruluşlarımızın yetkililerinin katıldığı son derece verimli bir toplantıyı gerçekleştirmiştik. İkincisini Bursa'da yapıyoruz. Marmara Bölgesi illerimiz de buraya katılacaklar. Bugün bir anlamda kendi bünyemizde başkanlık ve il müdürlerimiz düzeyinde toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. Yarın basına açık bölümle bütün tarafların, bütün sivil toplum örgütlerinin ve 13 ilin katıldığı bir toplantıyı gerçekleştireceğiz. Daha sonra Bursa özeline dönük değerlendirmeler yapacağız. Sorunların tespit ve çözümüne dönük kararlarımızı alacağız. En sonunda da 'IPARD' lansmanıyla birlikte bölge koordinasyon toplantımızın ikincisini tamamlamış olacağız. Bu vesileyle tabi bir Bursalı olarak da çalışma arkadaşlarıma Bursa'ya hoş geldiniz diyorum.''

Bakan Çelik'in açıklamasının ardından toplantıya geçildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.