Bursa

Bursa'daki cinayet

02:30 10 Şubat 2016
Bursa'daki cinayet

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen ve Manisa'da yakalanan zanlı, Bursa'ya getirildi.

Alınan bilgiye göre, dün Yeni Karaman Mahallesi Özgen Sokak'ta Hamza Deniz’i (51) çok sayıda bıçak darbesiyle öldürdükten sonra kaçan ve daha sonra yapılan araştırma sonucu cinayeti işlediği değerlendirilen Savaş T. (22), Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Manisa'nın Soma ilçesinde gözaltına alındı.

Zanlı, cinayet büro amirliği ekipleri tarafından Bursa'ya getirildi, emniyete girişi sırasında pişman olmadığını söyledi. Savaş T, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Özgen Sokak'taki evine yakın bir tekstil atölyesinde çalışan Hayriye T. dün eve döndüğünde imam nikahlı eşi Hamza Deniz'in cansız bedeniyle karşılaşmış, polis ve sağlık ekiplerine haber vermişti. Ekipler, 10 yerinden bıçaklanan Deniz'in öldüğünü belirlemişti. Ekipler, Deniz ile birlikte yaşayan Hayriye T'nin Manisa’nın Soma ilçesinde yaşayan oğlunun, cinayet günü Bursa’ya geldiğini tespit etmiş, Soma'da gözaltına alınan oğlu Savaş T, Deniz'i öldürdüğünü itiraf etmişti.

Savaş T'nin ilk ifadesinde, Deniz'i, annesiyle aynı evde kaldığı için öldürdüğünü söylediği öğrenilmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.