Bursa

AK Parti'li belediye başkanları Karacabey'de toplandı

14:36 11 Şubat 2016
AK Parti'li belediye başkanları Karacabey'de toplandı

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından her ay düzenlenen belediye başkanları toplantısının şubat toplantısı Karacabey ilçesinde yapıldı.

Karacabey Belediyesinin ev sahipliğinde Atatürk Kültür Parkı'ndaki bir sosyal tesiste gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, belediye meclisi üyeleri ve belediye bürokratları hazır bulundu.

Altepe, toplantıda yaptığı konuşmada, Karacabey'e altyapı çalışmaları için bu yıl 70 milyon lira aktarıldığını belirterek, üç sene içinde bu miktarın 150 milyon liraya ulaşacağını söyledi.

Bursa'nın, istatistiksel tüm veri konuları bakımından İstanbul’un ardından ikinci sırada olduğunu, kişi başına düşen ortalama gelirde ise 16'ncılıkta yer aldığını belirten Altepe, "Büyükşehir Belediyemiz, akılcı ve dünya çapında ses getirici faaliyet ve yatırımlara imza atıyor. Bursamızın ülkemiz ekonomisinin lokomotifi olmasından gurur duyuyor ve bu konudaki çalışmalarımızı da kararlılıkla sürdürmeyi hedefliyoruz" dedi.

Konuklarını Karacabey'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise şöyle konuştu:

"İlçemiz geçmişten bugüne tarım ve tarıma dayalı sanayi kentidir. Çalışkan ve üretken hemşehrilerimiz, Bursa ve ülke ekonomisine can katmaktan gurur duymaktadır. Ülkemizdeki 20’ye yakın büyük ölçekli sanayi kuruluşu bu topraklarda üretim yapıyor, ürünlerini buradan tüm dünyaya sunuyor. Bu tesislerin sayısının daha da artırılması sayesinde, köyden kente göçün tersine çevrilebileceği kanaatindeyiz. Tarihi, turistik ve ekonomik yönden sayısız değerlere sahip Bursamız ile Karacabeyimizin çalışkan insanları her şeyin en iyisine layıktır. Bu doğrultuda çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.