Bursa

"Mustafa Denizli için üzüldüm"

19:52 29 Şubat 2016
"Mustafa Denizli için üzüldüm"

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, teknik direktör Mustafa Denizli'nin Galatasaray'da yaşadığı duruma üzüldüğünü söyledi.

Yeşil-beyazlı takımın Özlüce Tesisleri'ndeki antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, Gaziantepspor yenilgisi sonrası istifa sinyali veren Galatasaray Teknik Direktörü Denizli'nin durumuyla ilgili soru üzerine, "Mustafa Denizli için üzüldüm. Herkes zamanı geldiğinde yerini başkasına devrediyor" dedi.

Takımının, Spor Toto Süper Lig'deki durumunu değerlendiren Hamzaoğlu, alt sıralardaki takımlar ile puan farkını açtıklarını, artık üst sıralara çıkabilmek için çalıştıklarını kaydetti.

Eskişehirspor deplasmanından 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını belirten Hamzaoğlu, "Şükürler olsun iyi bir sonuçla döndük. Alt sıralarla olan irtibatı büyük ölçüde bitirdik. Kararlı bir şekilde yukarısı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Hafta sonu kendi evlerinde oynayacakları Çaykur Rizespor maçının da büyük önem taşıdığını vurgulayan Hamzaoğlu, "Geçtiğimiz maç ne kadar önemliyse, bu maç da o kadar önemli. Taraftar desteğini arkamıza alarak iyi sonuçlar elde edebilirsek, üst sıralara tırmanırız" ifadelerini kullandı.


- Gelecek sezonun planlaması


Hamzaoğlu, bir yandan bu sezonu en iyi yerde bitirebilmek için çaba gösterdiklerini, bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yaptıklarını aktardı.

"İlk önceliğimiz transfer değil" diyen Hamzaoğlu, "Elimizdeki imkanları maksimum şekilde değerlendirmek istiyoruz. Arkadaşlarımızın performanslarını arttırma düşüncesindeyiz. Alabileceğimiz oyuncuları şimdiden takip etmekte fayda var. İnşallah ihtiyaç olmaz. Kulübümüze ekstra maliyet getirmeden çalışmalarımız sürüyor" şeklinde konuştu.

Hamzaoğlu, "Kadroda revizyon devam edecek mi?" sorusu üzerine, "Rakibimize göre oynamamız gerekiyordu. Son haftalardaki oyunumuz bizim istediğimizden uzaklaşmıştı. Futbol olarak iyi oynadığımızı söyleyemem. Biraz daha pozisyon üreten bir görüntü içinde olmamız gerekiyordu. Bu maçta farklı oynamamız gerektiğini düşündük. Rakibimiz her türlü riski alacaktı, haklı çıktık. Traore'nin performansı bizi mutlu etti. Elimizde 26-27 kişilik hazır bir kadro var. Bunları iyi şekilde kullanmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Bu arada, takım kaptanı Serdar Aziz'in henüz tam iyileşmediğini bildiren Hamzaoğlu, bu oyuncunun Çaykur Rizespor maçında forma giymesinin zor olduğunu kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.