Bursa

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu:

19:40 16 Mart 2016
Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu:

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Antalyaspor deplasmanında alınan 3-0'lık mağlubiyetin sorumlusunun kendisi olduğunu söyledi.

Hamzaoğlu, Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman öncesi saha kenarında gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmandaki Antalyaspor maçında beklemedikleri bir futbol sergilediklerini, bunun sonucunda da sahadan istemedikleri bir sonuçla ayrıldıklarını ifade etti.

Antalya deplasmanında rakibin üstünlüğünü kabul eden bir görüntü çizdiklerini vurgulayan Hamzaoğlu, pozisyonlara girmiş olsalar da bu karşılaşmadan gerekli dersleri çıkardıklarını kaydetti.

Bir gazetecinin, "Yenilgiyi neye bağlıyorsunuz?" sorusunu genç teknik adam şöyle yanıtladı:

"Bahane üretmeye kalksak bir sürü bahane üretiriz ama bunun bir tek sebebi var o da benim. Bu takımı hazırlayan bensem mağlubiyetin de sorumlusu benim. Biz de bazı şeyleri yaşamak zorundayız. Her şeye rağmen sahada kabul etmeyen bir Bursaspor'un olması gerekirdi. Benim en çok zoruma giden bu. Yoksa mağlup oluruz önemli değil. Bundan sonra da mağlup olacağız ama rakibe üstünlüğünü hissettiren bir takım görüntüsünde olmak zorundayız."

Hamzaoğlu, hafta sonu sahalarında Kasımpaşa ile karşılaşacaklarını anımsatarak, "Ligin bitmesine 9 maç var. 9 maçlık yeni bir lig bizi bekliyor diyebiliriz. İnşallah bu ligin ilk maçında kendi sahamızda seyircimiz ile beraber iyi bir başlangıç yapıp, ondan sonra da bunu devam ettiririz" dedi.

Taraftarların "Bu sezon en azından gençleri kazanalım" yönünde talebinin olduğunun anımsatılması üzerine Hamzaoğlu, "Onları kazanıyoruz. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Her ne kadar A takımda yer vermesek de bu vermeyeceğimiz anlamına gelmez. Bir yandan onları yetiştiriyoruz. Onların gelişimlerini takip ediyoruz. Mevcut kadromuzda en iyisini yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.