Bursa

Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 7. yılı

17:43 24 Mart 2016
Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 7. yılı

Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanlığı, 7 yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nu anma programları çerçevesinde "Yazıcıoğlu'nun Bursa Ziyaretleri" konulu fotoğraf sergisi açtı.

Kent Meydanı'ndaki serginin açılışında konuşan BBP Bursa İl Başkanı Mehmet Gebeş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün üstünden 7 yıl geçtiğini hatırlattı.

Yazıcıoğlu'nu anmak ve onu daha iyi anlamak amacıyla bu fotoğraf sergisini açtıklarını belirten Gebeş, şunları kaydetti:

"Yazıcıoğlu, ömrünü millet uğruna adadı. Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu, hayatını kendisi için değil vatanı ve milleti için vakfeden, menfaat, çıkar, makam düşünmeden çekilecek çile, ödenecek bedel varsa bir an dahi tereddüt etmeden yalnız ve yalnız milletin, devletin, vatanın bekası için çalışan, kendisi mert, söylediği söz senet olan ender bir şahsiyetti."

Gebeş, Yazıcıoğlu'nun vefatının kaza değil suikast olduğunu düşündüklerini belirterek, "Bu menfur olayın müsebbipleri asla rahat olmasınlar. Türk ve İslam sevdalısı son alperen ve serdengeçtinin bedeninden can çıkmadıkça ve son nefes verilmedikçe bu olayı kapattırmayacak, suçluların peşini sonsuza kadar da sürse asla bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.