Bursa

İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy:

13:42 26 Mart 2016
İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy:

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Ali Bahadır Aksoy, normal sezonun son maçında yarın konuk edecekleri Halkbank'tan puan almak istediklerini söyledi.

Turuncu-lacivertli ekip, Halkbank maçının hazırlıklarını sürdürürken, antrenör Ali Bahadır Aksoy, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Halkbank maçı sonrası klasman etabı müsabakalarına odaklanacaklarını belirten Aksoy, "Lig etabının son maçında, en güçlü takımlardan Halkbank ile karşılaşacağız. Kendi sahamızda puan almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ligde klasman etabı oynamayı garantilediklerini ve Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediklerini anlatan Aksoy, şunları kaydetti:

"Bizimle birlikte Galatasaray HDI Sigorta ve Maliye Milli Piyango da klasman etabı oynamayı garantiledi. Dördüncü takım Ziraat Bankası, Arkas Spor veya İstanbul Büyükşehir Belediyespor olabilir. Bu haftaki maçların neticesine göre bir sıralama olacak. Bu takımlar içerisinde Maliye Milli Piyango ile yaptığımız maçlarda puan da aldık, puan da kaybettik. Galatasaray HDI Sigorta'ya karşı galibiyetimiz ve mağlubiyetimiz var. Böylesine bir klasman etabı yaşayacağız ama amacımız Avrupa kupalarına katılabilmek. Bu sezon seyircimizin çok büyük desteğini aldık. Onlarla gelecek sene inşallah Avrupa'da da oynamak isteriz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.