Bursa

Yolda bulduğu yaralı koyunu polise teslim etti

21:50 04 Nisan 2016
Yolda bulduğu yaralı koyunu polise teslim etti

Eskişehir'den Bursa istikametine otomobili ile gelen Feti Kuş, Ankara-Bursa karayolu Mezitler mevkisinde yol ortasında yatan koyun gördü. Aracından inen Kuş, yaralı halde bulduğu koyunu otomobiline alarak, ilçe girişinde asayiş uygulaması yapan ekiplerin yanına götürdü.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir sürücü yol kenarında bulduğu yaralı koyunu aracına alarak asayiş uygulaması yapan polislere teslim etti.

Polis ekipleri arka ayağında kırık tespit edilen koyuna su vererek, durumu İnegöl Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bildirdi. Yaralı koyun tedavi edilmesi için uygulama noktasına gelen belediye ekiplerine teslim edildi.

Otomobil sürücüsü Feti Kuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaralı koyunu yol ortasında görünce aracına aldığını belirterek, "Mezitler Bölgesinde solda refüj arasında yaralı koyunu gördüm. Hayvanı aldım ve memur arkadaşlara teslim ettim. Biz sadece hayvanı yerde gördük. Daha öncesinde neyin olduğunu görmedik. Yolda ve bariyerde kan gördük. Ardından hayvanın tedavisinin yapılması için memur arkadaşlara teslim ettik." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.