Bursa

Yenişehir'e yapılacak otomotiv test merkezi

17:43 03 Mayıs 2016
Yenişehir'e yapılacak otomotiv test merkezi

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ilçede kurulacak olan otomotiv test merkezinin açılışının önümüzdeki yıl yapılacağını söyledi.

Yenişehir Belediyesi meclis salonunda düzenlenen Otomotiv Test Merkezi Çalıştayı'na, Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Dr. Vedat Demir, Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, bakanlık yetkilileri ile sektör temsilcileri katıldı.

Çalıştayda konuşan Belediye Başkanı Çelik, "Alınan kararlar neticesinde devlet nezdinde yapılan bir milli proje. Böyle bir projenin süreç anlamında bakıldığında ne kadar zaman dilimi anlamında ön plana çekilmesi çok önemli yapılmış olan proje ihalesinin neticesinde Ağustos ayı gibi projenin teslimi ve Kasım ayı gibi artık temelin atılmasıyla ilgili bugün karar alındı." diye konuştu.

Test merkezindeki çalışmaların önümüzdeki yıl ağustos ayında başlayacağını ifade eden Çelik, "Bu önemli projenin bir an önce ortaya çıkması için canı gönülden çalışan herkese şahit oldum. Hepsine teşekkür ediyorum. Bu bizim için ve ülkemiz için gerçekten çok önemli bir proje ve önemli bir yatırım artık kamuoyu da buna inanmalı. Yapılmış olan farklı söylemler artık bitti. 2017 yılının ağustos ayında da ilk çalışmanın startı ve açılışı gerçekleşmiş olacak." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.