Bursa

İbrahim Yazıcı, vefatının üçüncü yılında kabri başında anıldı

13:33 07 Mayıs 2016
İbrahim Yazıcı, vefatının üçüncü yılında kabri başında anıldı

Bursaspor Kulübünün eski başkanlarından İbrahim Yazıcı'nın vefatının üçüncü yılı dolayısıyla kabri başında anma töreni yapıldı.

Emir Sultan Mezarlığındaki düzenlenen törene İbrahim Yazıcı'nın yakınlarının yanı sıra Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, takımın eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, eski takım kaptanı Ömer Erdoğan, eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

Yazıcı'nın oğlu Serkan Yazıcı, yaptığı konuşmada, babasının isminin Bursa'dan silinemeyeceğini, kıymetinin her yıl daha iyi anlaşıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Biz de kıymetini daha iyi anlıyoruz. Babamızın söyledikleri hep kulağımızda. İnşallah Bursaspor da onun izinden gider. Tekrar şampiyonluklar yaşar ama öncelikle değer vermesini bilmemiz lazım. Değer vermesini bilirsek ve onları hak ettiği yere koyarsak eminim ki arkadan gelenler de onu geçmek için daha fazlasını yapmak isteyecektir. Bunu yapmadığımız müddetçe başarıların gelmesi çok zor diye düşünüyorum. Allah rahmet eylesin. Çok büyük bir insandı. Hep yüreğimizde ve kalbimizde."

Törende Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Anma törenine katılanlara Bursaspor atkısı, İbrahim Yazıcı'nın çerçeveli fotoğrafı ve lokma dağıtıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.