Bursa

Askeri lise öğrencilerinden "kahramanlar" için video klip

14:52 19 Mayıs 2016
Askeri lise öğrencilerinden "kahramanlar" için video klip

Işıklar Askeri Hava Lisesi öğrencileri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla video klip çekti.

Çekimleri 3 gün süren video klipte 650 öğrenci görev aldı. Askeri lisenin havadan çekilen görüntülerinin de yer aldığı klipte Mustafa Kemal Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nin bir bölümü seslendirildi.

"Kaygısız kalsın diye düşmandan vatanımız. Yemin ettik, göklerde akacaktır kanımız. Bir Türk oğlu Türk olan böyle ölür, nam salar. Üzülmeyin bu yolda, şehit veren analar." dizeleri eşliğinde yürüyen öğrenciler, daha sonra bir araya gelerek, büyük bir Türk bayrağı oluşturuyor.

Bu sırada askeri öğrenciler, bir ağızdan "Her zaman ve her yerde daima hazır vatan uğrunda can vermeye. Daima cesur, yurduma kasteden düşmanı yok etmeye. Daima beraber, şanıma gölge olanı tek yumrukta ezmeye. Daima kararlı, bayrağımı gök kubbeden indirmemeye. Kimler? Cumhuriyeti namus bilenler. Neredeler? Her yerdeler" dizelerini seslendiriyor.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Türk milletine armağan olarak ve terör operasyonlarında görev alan güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla hazırlanan klip, "Doğrunun ardında dimdik duran, attığı adım, aldığı nefes fedakarlık olan, yüreği insanlık için atan kahramanlarımıza armağanımızdır." ifadesiyle sona eriyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.