Bursa

BursaRay'a miting düzenlemesi

10:20 21 Ekim 2016
BursaRay'a miting düzenlemesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda yapacağı miting ve toplu açılış töreni nedeniyle yarınki BursaRay seferlerinde düzenleme yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, BursaRay Şehreküstü istasyonu yarın saat 11.00'den sonra işletime kapatılacak, Emek ve Üniversite yönünden gelen trenler Merinos istasyonuna kadar gidecek. Merinos ile Osmangazi istasyonu arasında mekik tren çalıştırılacak. Kestel yönünden gelen trenler de Demirtaşpaşa istasyonuna kadar gidecek. Merinos ve Gökdere istasyonları arasında otobüs işletimi yapılacak.

Açıklamada, bu sebeple Emek-Üniversite yönünden gelen ve Osmangazi istasyonuna gidecek yolcular, Merinos İstasyonunda trenden inerek karşı yöndeki trene aktarma yaparak gidebilecek. Emek-Üniversite yönünden gelen ve Arabayatağı-Kestel yönüne gidecek yolcular da Merinos İstasyonunda otobüs aktarması yaparak Gökdere İstasyonuna kadar gidip Gökdere'de tekrar trene binebilecekleri ifade edildi.

Arabayatağı-Kestel yönünden gelen ve Emek-Üniversite yönüne gidecek yolcular da, Gökdere İstasyonunda otobüs aktarması yaparak Merinos İstasyonuna kadar gidip Merinos'ta tekrar trene binebilecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.