Bursa

Bursa'ya 21 milyon liralık doğalgaz yatırımı

14:53 15 Mart 2017
Bursa'ya 21 milyon liralık doğalgaz yatırımı

Bursagaz, 2017 yılı boyunca Bursa'ya 21 milyon liralık doğalgaz yatırımı yapacak.

Kurumdan yapılan açıklamaya göre, "Bursagaz Çalışan Paylaşım Toplantısı"nda, şirketin 2017 yatırım planları ve hedeflerine dair bilgiler paylaşıldı.

Bursagaz Genel Müdürü Markus Rapp, toplantıda yaptığı konuşmada, Bursagaz'ın sektöründe fark yaratan bir oyuncu olmaya devam edeceğini belirtti. Şirket için 2017'nin "değişim" ve "yenilikçilik" yılı olacağını ifade eden Rapp, şunları kaydetti:

"Bursagaz olarak 'Havanızı Değiştiriyoruz' konseptiyle başladığımız 2017'de yeni hedeflerimize emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Yıla güçlü bir enerjiyle başlıyoruz. 2017'de Bursa için 21 milyon lira tutarında yatırım gerçekleştireceğiz. Yatırım programlarımız hazır ve çalışmalara en kısa zamanda başlayacağız. Bursa Büyükşehir Belediyesinin kentin hava kalitesini artırmak için kömür kullanımından doğalgaz kullanımına geçiş sürecinde vatandaşa destek olacağı projede yer almak üzere görüşmelerimiz devam ediyor. Bursa'daki doğalgaz kullanımının artırılması için Büyükşehir Belediyesi tam destek verecek. Birlikte iş birliği yaparak tüm Bursa halkının doğalgaz kullanımına geçmesi için çalışmalar yapmayı ve kolaylıklar getirmeyi arzu ediyoruz."

Toplantıda, Bursagaz’ın farklı kademelerinde yer alan çalışanları sahneye çıkarak deneyimlerini ve fikirlerini diğer katılımcılarla paylaştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.