Bursa

Belediye Başkanı Özkan'dan PAKO'ya ziyaret

15:34 26 Mayıs 2017
Belediye Başkanı Özkan'dan PAKO'ya ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede faaliyet gösteren PAKO Sahipsiz Hayvan Yuvasını ziyaret etti.

Özkan, 2001 yılından bu yana ilçede faaliyet gösteren ve 600'den fazla sahipsiz hayvanın bakım ve rehabilitasyonlarını üstlenen PAKO'yu ziyaret ederek, yuvanın çalışmaları hakkında sorumlu Hayrettin Değirmen'den bilgi aldı.

Türkiye Hayvanları Koruma Derneği'nin kendi imkanlarıyla çalışmalarını sürdürdüğü PAKO Yuvası için daha önce altyapı çalışmalarına katkıda bulunduklarını anlatan Özkan, "'Hayvan dostu Karacabey' sloganıyla, ilçedeki sahipsiz ve yaban hayvanları için birtakım çalışmalar sürdürüyoruz. Belediye olarak yaptıklarımızın yanı sıra bu tarz gönüllü kuruluşlara da mümkün olduğunca destek vermeye çalışıyoruz. Ben bu güzel amaca hizmet eden tesis görevlileri ve dernek başkanlarını tebrik ediyorum. Bizler, geçmişte PAKO için yaptığımız çalışmaları yerinde gördük ve ilave neler yapabiliriz bunları konuştuk." diye konuştu.

Özkan, daha önce ilçe içinde belirli noktalarda yapılan ve Belediye Modern Hayvan Barınağında faaliyete geçirilen otomatik suluk sistemlerinin, PAKO yuvasındaki kafeslerde de faaliyete geçirilmesi için talimat verdi. Özkan böylece, hem görevlilerin üzerindeki yükün azalacağını hem de su israfının önüne geçileceğini sözlerine ekledi.

PAKO görevlilerinden Hayrettin Değirmen de yuvaya yaptığı desteklerden dolayı Özkan'a teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.