Bursa

BEBKA Genel Sekreterliğine atama

16:04 03 Temmuz 2017
BEBKA Genel Sekreterliğine atama

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreterliğine, İsmail Gerim getirildi.

Ankara'da çeşitli görevlerde bulunan İsmail Gerim, BEBKA Genel Sekreterliğine vekalet eden Bursa Vali Yardımcısı Yunus Fatih Kadiroğlu'ndan görevi devraldı.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Petrol Mühendisliği bölümünden mezun Gerim, daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri lisans programını da tamamladı.

Bir süre özel sektörde çalışan Gerim, sırasıyla Bursa Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım Projesi, BOTAŞ Bursa Doğalgaz İşletme Müdürlüğü ve Bakü-Tiflis-Ceyhan Ham Petrol Boru Hattı projesinde Ceyhan deniz terminalinden sorumlu olarak temel ve detay mühendislik aşamalarında yer aldı.

Bursagaz'da 2003-2004'te Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışan Gerim, daha sonra 4 yıl Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) Müsteşarlığında Madencilik ve Petrol-Petrol Ürünleri sektörlerinde uzman olarak görev yaptı. Ocak 2008-Haziran 2017 döneminde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Müdür Vekilliği görevlerinde bulunan Gerim, aynı dönemde Türk Standartları Enstitüsünde (TSE) Teknik Kurul ve Genel Kurul üyesi olarak görev aldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.