Bursa

İznik Belediyesi binası ve kültür merkezi hizmete girdi

15:59 19 Temmuz 2017
İznik Belediyesi binası ve kültür merkezi hizmete girdi

İznik Belediyesi yeni hizmet binası ve kültür merkezi, birimlerin taşınmasının ardından hizmete girdi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, gazetecilere yaptığı açıklamada, İznik'in gelecek 50 yılına yön veren çalışmaların yeni belediye hizmet binası ve kültür merkezinde yapılacağını belirti.

İzniklilerin her şeyin en iyisi ve güzeline layık olduğunu dile getiren Sargın, "İznik'te bir rekora imza attık. 7 ay yani 210 gün gibi kısa bir süre içerisinde hem hizmet binamız, hem de kültür merkezimiz hemşehrilerimizin hizmetine girdi." dedi.

Selçuk Mahallesi Kırgızlar Türbesi'nin yanındaki 2 bin metrekare alana İznik Belediyesi hizmet binası, bin 200 metrekare alanaysa kültür merkezi yaptıklarını ifade eden Sargın, şunları kaydetti:

"İznik'in geleceğine ışık tutacak ve ilçemizin gelecek 50 yılına yön veren çalışmaların yapılacağı bu binalarımızda birçok önemli projelere imza atacağız. İlçemiz gençlerinin yarınlarına umutla bakmasını sağlayacak kültür merkezinde yapılacak tiyatro, sergi, konferans, gibi etkinliklerle gençlerimizin ufkunu açacaktır. Kültür merkezi ilçemizdeki birçok sosyal etkinliğe de destek sağlayacak. İznik Çinisi işlemeleriyle ilçemize yakışır bir yatırım olan belediye hizmet binası ve kültür merkezi belediyemiz hizmetlerinin kalitesini de artıracak. Tüm birimlerimizin tek bir alanda hizmet vereceği yeni hizmet binamızda vatandaşlarımız, hangi birimle işleri varsa kolayca ve kısa bir süre içerisinde işlerini halledip ve bizlerin misafiri olup binamızdan ayrılacaklar. Hemşehrilerimiz, her yatırımın en iyisine layıktır. Bu yatırımımızın ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, yapımında emeği geçen işçisinden, mühendisine kadar her bir çalışanımıza teşekkürlerimi sunuyorum."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.