Bursa

Gasp zanlıları gece kulübünde eğlenirken yakalandı

12:45 28 Temmuz 2017
Gasp zanlıları gece kulübünde eğlenirken yakalandı

Bursa'nın İznik ilçesinde, bir Uygur Türkü'nün çalıştığı şirketine ait 88 bin lirasını gasbettikleri öne sürülen zanlılar, gece kulübünde eğlenirken gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Uygur Türkü Aılaıtı Pahatı'nın (29), çalıştığı şirkete ait 88 bin liranın bulunduğu aracıyla Orhangazi ilçesine doğru seyir halindeyken Derbent Kavşağı'nda 6 kişi tarafından yolu kesildi. 88 bin lirayı gasbeden 6 kişi, otomobilin anahtarını da alarak kaçtı.

Olay yerine gelen jandarmanın yaptığı incelemede, şüphelilerin İnegöl'den araç kiraladıkları belirlendi. Araçta bulunan takip cihazını incelemeye alan ekipler, şüphelilerin 5'inin Orhangazi yolunda bir gece kulübünde olduğunu tespit etti.

Buraya düzenlenen operasyonda, gece kulübünde eğlenen şüpheliler Fatih A.E, Beyto A, Güngör A, Turgut Y. ve Serdar Y. gözaltına alındı. Kaçan şüpheli Bayram B. ise daha sonra yakalandı. Sağlık işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 zanlıdan 4'ü tutuklandı, Turgut Y. ve Serdar Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Pahatı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalıştığı şirketin parasını Balıkesir'e götürmek için yola çıktığını söyledi. Yolda önünü kesen kişilerce dövüldükten sonra gasbedildiğini belirten Pahatı, "Ben de hemen jandarmayı aradım ve bilgi verdim. Allah razı olsun jandarma ekipleri çok kısa sürede zanlıları gece kulübünde yakaladı ve paramın bir kısmı olan 25 bin lirasını bana teslim edecekler." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.