Bursa

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası'nın 120. kuruluş yılı

16:12 28 Eylül 2017
Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası'nın 120. kuruluş yılı

Bursa'nın Gemlik İlçe Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) kuruluşunun 120'nci yılını kutluyor.

GTSO Meclis Başkanı Paşa Ağdemir, eylül ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada, odanın 1887 yılında Çarşı Meydanı'nda küçük bir odada, Konstantin Pençileri ve Ali Galip Bey tarafından kurulduğunu anımsattı.

GTSO şanlı tarihiyle, Türkiye'nin en eski odalarından olduğunun altını çizen Ağdemir, şöyle konuştu:

"Kuruluş tarihinden günümüze sürekli gelişim grafiği gösteren odamız, bugün köklü kurum kültürüne yakışır bir şekilde hizmetlerine devam etmektedir. Misyon ve vizyonuna yakışır şekilde bölgemizde ve ülkemizde ilkleri başaran odalar arasında yer almaktadır. En eski ilk 10 oda arasında bulunan GTSO, bugün göz dolduran hizmet binası, çağın imkanlarını barındıran altyapısı, bilişim, iletişim teknolojileri ve yönetim sistemi ile dünya odalarının verdiği standardı yakalamıştır. Başta kurucularımız olmak üzere, bütün büyüklerimiz, çalışmalarımız ve emek verenleri minnetle anmak istiyorum. Bayrağımızı daha yukarıya taşımak için her şey mevcut. Yeter ki biz isteyelim."

GTSO Başkanı Kemal Akıt ise hizmet etmekten gurur duyduğu GTSO'daki başkanlığında kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Konuşmanın ardından GTSO yönetimi, GTSO Meclis üyeleriyle 120'nci yıl pastasını kesti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.