Bursa

Hepsiburada E-Ticaret Zirvesi

17:27 26 Ekim 2017
Hepsiburada E-Ticaret Zirvesi

Hepsiburada E-Ticaret Zirvesi’nin ikincisi Bursa'da gerçekleşecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye’yi şehir şehir gezen ve düzenlediği etkinliklerle e-ticaret hakkında KOBİ'lere, girişimcilere ve esnafa bilgi veren Hepsiburada, e-ticaret seminerlerine Bursa ile devam ediyor. Hepsiburada'nın ikincisini düzenleyeceği E-Ticaret Zirvesi, 1 Kasım Çarşamba günü saat 13.00'te Bursa Hilton Otelinde gerçekleşecek.

Teknoloji, finans ve e-ticaretin önde gelen şirketlerinden üst düzey yöneticilerin konuşmacıları arasında olduğu bu önemli etkinliğin ikinci bölümünde katılımcılara e-ticaret konusunda verilecek eğitimlerle karlılığını artırma, maliyetleri düşürme ve toplu satış gibi konular ele alınacak.

Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Emre Ekmekçi, Hepsipay Ticari Grup Başkanı İlknur Uzunoğlu, Hepsiexspress Genel Müdürü Umut Aytekin ve Hepsiburada Satış Geliştirme Müdürü Ziya Kızıltan'ın ana konuşmacıları arasında yer aldığı zirvenin açılış konuşmasını ise TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir yapacak.

Türkiye'nin lider e-ticaret altyapı şirketi Ideasoft, Ayen Software, eFinans ve Google'ın sponsorluğunda gerçekleşecek zirvenin konuşmacıları arasında Ideasoft kurucusu ve CEO'su Seyhun Özkara, Ayen Software kurucusu ve CEO'su Enis Arslanoğlu, eFinans Genel Müdürü Okan Murat Dönmez ve Google Türkiye Kanal Satış Direktörü Şebnem Erzan bulunuyor.

Bu etkinliğe katılmak isteyen Bursa ve çevresinde faaliyet gösteren KOBİ'ler, girişimciler ve esnaf www.hepsiburadaeticaretzirvesi.com adresinden ücretsiz olarak kayıt yaptırabilir.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.