Bursa

AK Parti Bursa İl Başkanlığının çalışmaları

18:08 26 Ekim 2017
AK Parti Bursa İl Başkanlığının çalışmaları

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, geçmiş dönem il başkanları ve milletvekilleriyle bir araya geldi.

Sohbet havasında geçen toplantıya, geçmiş dönem il başkanları ve milletvekilleri Şevket Orhan, Hayrettin Çakmak, geçmiş dönem il başkanları Nagip Vardar, Sedat Yalçın ve Cemalettin Torun ile geçmiş dönem milletvekilleri Ali Kul, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Mustafa Öztürk, Faruk Ambarcıoğlu, Niyazi Pakyürek, Sedat Kızılcıklı, İsmet Su, Ali Koyuncu, Zafer Hıdıroğlu, Abdülmecit Alp ve Mehmet Emin Tutan katıldı.

Yeni dönemde çalışmalarını ve hedeflerini anlatan Salman, AK Parti teşkilatlarının gücünü birlik ve beraberlikten aldığını vurguladı.

Salman, partilerinin kuruluşundan bu yana Bursa teşkilatlarının, her kademeden üyesiyle Türkiye'nin geleceği için önemli işlere imza attığını belirtti.

AK Parti teşkilatlarındaki birlikteliğin gücüne değinen Salman, şunları kaydetti:

"Bursa teşkilatları her dönemde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile partimizin en büyük destekçilerinden olmuştur. Halkımızın da partimize ve teşkilatlarımıza olan güvenine, sandıklara yansıyan teveccühlerine her seçimde tekrar tekrar şahit olduk. Halkımızdan aldığımız güç ve onların güvenlerinden destek alarak yeni dönemde de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizler liderimizin ve partimizin, ülkemizin önüne koyduğu büyük hedefler yolunda önemli bir misyon üstlendik. Bu yolda teşkilatlarımızın kuruluşundan bu yana partimize hizmet vermiş, tecrübeleriyle partimizin ve teşkilatlarımızın kurumsal hafızasını oluşturan başkanlarımız, milletvekillerimizle her kademeden teşkilat üyemizin desteğine ve görüşlerine ihtiyacımız var. Çok şükür ki AK Parti ve Türkiye sevdalılarının birlikteliğinin örneklerini her seferinde yaşıyoruz. Bu birliktelik partimizi ve Türkiye'yi büyük hedeflerine taşıyacaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.