Bursa

"Bursa Endüstri Zirvesi"

20:43 10 Kasım 2017
"Bursa Endüstri Zirvesi"

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından, 30 Kasım-3 Aralık tarihlerinde düzenlenecek, Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Bursa Sac İşleme Fuarı, Kalıp Avrasya 2017 ve Bursa Otomasyon Fuarı'nı aynı çatı altında buluşturan "Bursa Endüstri Zirvesi"nde, 60 ülkeden gelecek 600'e yakın yabancı iş insanı, Bursalı sektör temsilcileriyle buluşacak.

BTSO'dan yapılan açıklamaya göre, Bursa Fuar ve Kongre Merkezi'nde, iş dünyasının küresel arenadaki rekabetçiliğini artırmak amacıyla TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliğiyle 2017 Bursa Endüstri Zirvesi gerçekleştirilecek.

Zirve kapsamında BTSO, Ekonomi Bakanlığı'nın Ur-Ge destekleri ve Ticari Safari Projesi kapsamında, ortak alım heyeti organizasyonuna imza atıyor.

Alım heyeti programında, 60 ülkeden 600'e yakın yabancı alıcının Bursalı firmaların dış ticaret hacmine katkı sağlaması hedefleniyor.

Öte yandan, Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Bursa Sac İşleme Fuarı, Kalıp Avrasya 2017 ve Bursa Otomasyon Fuarı'nı tek çatı altında buluşturan zirve, 7 holde ve 40 bin metrekarelik alanda ziyaretçilerini ağırlayacak.

Sektörün önemli markalarının yeni teknolojilerini ve ürünlerini sergileyeceği zirve, 400'ün üzerinde katılımcıyla gerçekleştirilecek.

Endüstri liderlerini tek bir platformda toplayacak fuarlarda stant açan firmaların yüzde 60'ını Bursalı firmalar oluşturuyor.

Yurtiçinden ve dışından önemli ziyaretçi ve yatırımcıları çekecek zirvede, katılımcı firmalarla yabancı iş dünyası temsilcileri arasında yapılacak ikili iş görüşmelerinin sektörün dış ticaret hacmine katkı sağlaması bekleniyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.