Bursa

"Minik Ayaklar ve Minik Yürekler Üşümesin" projesi

15:15 21 Kasım 2017 1 Yorum Var
"Minik Ayaklar ve Minik Yürekler Üşümesin" projesi

Bursa'da özel bir okulda düzenlenen "Minik Ayaklar ve Minik Yürekler Üşümesin" projesi çerçevesinde toplanan mont ve botlar, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere Ağrı'ya gönderildi.

Merkez Osmangazi İlçe Belediyesi Kent Konseyi ve Özel İlkgüneş Okulları öğrencilerinin ortaklaşa düzenlediği proje kapsamında, toplanan 120 çift bot ve 15 mont kargo firmasına teslim edildi.

Okul müdürü Mehmet İstemihan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yardım kampanyasının Ağrı'da maddi durumu iyi olmayan çocuklar için düzenlendiğini söyledi.

Doğu illerinde kış aylarının çok sert geçtiğini anlatan İstemihan, "Bizler de 'Minik ayaklar, minik yürekler üşümesin' dedik ve bu proje mahiyetinde bir kardeşlik, bir paylaşım yolcuğuna çıktık. İnşallah bundan sonraki zamanlarda da elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret edeceğiz. Paylaşmak dinimizin esaslarından birisidir. 'Komşusu aç iken yatan bizden değildir' diyen Peygamber Efendimizin ümmetiyiz. Bizler de imkanı olmayan kardeşlerimizin imkansızlığına sessiz kalamayacağımızı düşündük." dedi.


YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Sevim Yildiz Aydinli 6 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel dusunmssnz.Allah kabul etsn..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.