Bursa

Mehmetçik'e Karacabeyli minibüsçülerden destek

16:20 08 Şubat 2018
Mehmetçik'e Karacabeyli minibüsçülerden destek

Bursa'nın Karacabey ilçesindeki minibüsçüler bir günlük hasılatlarını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

Esentepe, Garaj ve TOKİ Sanayi Sitesi hatlarında şehir içi çalışan minibüs şoförleri, askerlere destek olmak amacıyla 7 bin 320 liralık bir günlük cirolarını vakfa gönderdi.

Yapılan bağışın ardından, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Ramazan Bay ve beraberindeki Esentepe-Garaj Hattı Başkanı Serkan Parlaklar ile Sanayi-TOKİ Hattı Başkanı Tayfun Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erdal Özköroğlu’nu ziyaret etti.

Bay, burada yaptığı konuşmada, Türk askerinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Karacabeyli minibüs şoförlerinin örnek bir uygulamaya imza attığını belirten Bay, "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nı destekliyoruz. Bu konuda her türlü göreve hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Tüm Karacabeyliler, Türk askerinin yanındadır. Milli birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe vatanımızı kimse bölemez." ifadelerini kullandı.

Özköroğlu da hassasiyetleri dolayısıyla minibüs şoförlerine teşekkür etti.

"Türk askeri her daim vatanı için göreve hazırdır." diyen Özköroğlu, "Halkımızı yanımızda bilmek, onların desteklerini ve dualarını hissetmek bizlere yeter. Duyarlılığınız için bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.