Bursa

İlanı gördü şok oldu! Aracını satışa çıkarmışlar

09:44 20 Şubat 2018 7 Yorum Var
İlanı gördü şok oldu! Aracını satışa çıkarmışlar

Bursa'da bir vatandaş, milyonlarca kişinin takip ettiği ikinci el araç alım sitesinde kendi arabasını başkasının sattığını görünce, polise şikayette bulundu.

27 yaşındaki İlhan Sağdıç, geçtiğimiz ay verdiği ilanı satmaktan vazgeçtiği için kaldırdı. 1 ay sonra arkadaşlarının söylemesiyle, aynı ilanın, Karacabey ilçesinde 10 bin TL gibi düşük fiyatla başkası tarafından yayınlandığını öğrenen Sağdıç, hemen ilanı veren kişiyi aradı. İlandaki arabanın kendisine ait olduğunu söyleyen ve ilanın kaldırılmasını talep eden Sağdıç, beklenmedik bir cevapla, “İlanı kaldırmıyorum. İstediğin yere şikayet edebilirsin” cevabını aldı.

İnternet sitesiyle irtibata geçerek ilanı sildiren Sağdıç, emniyet güçlerine de haber verdi. İlanın ardından plakadan kendisine ulaşanlar olduğunu belirten Sağdıç, "Arayanlara Karacabey Belediyesi'nde zabıta olarak çalıştığını söyleyerek kapora almaya çalıştığını öğrendik. Fotoğraflarından kilometresine kadar ilan aynı. Hatta kendi ilanımdan daha güzel düzenlenmiş” diye konuştu.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Tuğlu... 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş memlekette herkesin ortak fikri ayni galiba,suçların karşılığı ceza yok.14 sene infaz koruma memurluğu yaptım ve tamamen katılıyorum. İnş. İdamin geldiğini ve uygulandığını görür öyle ölürüm...
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben senin yerine olsam arar hsp numarası ister yatirmadan oraya gider polislerle birlikte hallederdim bu işi birde yikamacilar yapmıştır diyen bir arkadaş var aşağıda benimde yikama yerim vardı adam arabasını kuaför yapmamız için bıraktı arabasında yüklü bir para bulduk adamı hemen arayıp parayı geri teslim ettik yıkamacı arkadaşlar yapmaz insan para kazanıyor bindiği dalı kesmez arkadaslar
    Cevapla
  • SELİM 6 yıl önce Şikayet Et
    CEZALARIN CAYDIRMA ÖZELLİĞİ OLMALI Bu yaratığa , bu arabanın değerinin on katı kadar ceza ve en az on yıl c.evi olsa bir daha böyle bir halt işlermi?
    Cevapla
  • loop 6 yıl önce Şikayet Et
    cekip vuruncada adam öldürdü diyorlar... böyle yüzsüz asalaklarin yasamamasi lazim
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    adamı aramadan polisi arasanya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.