Bursa

HİÇ Ödülleri başvuruları 2 Mart'ta sona eriyor

11:20 20 Şubat 2018
HİÇ Ödülleri başvuruları 2 Mart'ta sona eriyor

Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenecek Halkla İlişkiler Çalışmaları (HİÇ) Ödülleri için başvurular, 2 Mart'ta sona eriyor.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, etkinlikte halkla ilişkiler, kurumsal iletişim, kurum içi iletişim, dijital iletişim, sosyal sorumluluk, sponsorluk iletişimi ve pazarlama iletişimi alanındaki başarılı çalışmalar ödüllendirilecek.

Sektörel iletişimin artması ve meslek bilincinin gelişmesi amacıyla 19 Nisan'da düzenlenecek organizasyonun ödül başvuru süreci, 2 Mart'a kadar www.hicodulleri.org adresinden yapılabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen BHİD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sönmezay, "HİÇ'ten Gelenler Büyüyor" sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, HİÇ Ödülleri'ne başvuruların, her yıl arttığını ifade etti.

Sönmezay, Bursa'da başlayan, üçüncü yılında ulusala açılan organizasyonun etki alanını kısa sürede genişlettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ulusal ile kalmadık, üniversitelere açıldık ve bu mesleği yapmak isteyen öğrencilerimizi teşvik etmeye başladık. Çağa ayak uydurmak için dijitali ekledik. Meslek yetkinliklerini artırmak isteyenler için güvenilir bir platform sağladık. Bunun da tabii hem mesleğimize hem de işbirliği yaptığımız her kesime olumlu katkıları var. HİÇ Ödülleri, Bursa'nın kent kimliğine de katkı sağlıyor. Amacımız, mesleğimizin itibarının tüm ülkede yükselmesine katkı sağlarken, kentimizi de Türkiye'nin iletişim merkezlerinden biri haline getirmek ve kentimize ulusal çapta markalaşmış bir organizasyon bırakmak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.