Bursa

Başbakan Yıldırım BTSO'nun konuğu olacak

12:27 24 Şubat 2018
Başbakan Yıldırım BTSO'nun konuğu olacak

Başbakan Binali Yıldırım, yarın Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıda, Bursa iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelecek.

BTSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre Yıldırım, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde saat 18.00'de BTSO tarafından düzenlenecek akşam yemeğine katılacak.

Burada Bursa iş dünyası temsilcileriyle buluşacak Yıldırım'a, kent ekonomisi ve odanın yürüttüğü makro projeler hakkında bilgi aktarılacak.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye'nin kalkınma hedefleri doğrultusunda çalışmaya ve üretmeye devam ettiklerini belirtti.

Hükümetin teşvik ve destekleri sayesinde Bursa iş dünyası olarak, kent ve ülke ekonomisine ivme kazandıran çalışmaları sürdürdüklerini aktaran Burkay, "Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, Bursa temasları kapsamında odamızın konuğu olarak üyelerimizle bir araya gelecek. Başbakanımızı konuk etmek, hem bizler hem de iş dünyamız için çok özel bir değer taşıyor." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.