Bursa

Beşiktaşlı 20 dernekten Fikret Orman'a destek açıklaması

14:12 04 Eylül 2018
Beşiktaşlı 20 dernekten Fikret Orman'a destek açıklaması

16 Eylül tarihinde yapılacak olan Beşiktaş Kulübü Olağanüstü Kongresi öncesinde Güney Marmara'da faaliyetlerini sürdüren Beşiktaşlılar derneklerinden Başkan Fikret Orman'a destek açıklaması geldi.

Güney Marmara'da faaliyet gösteren Bursa, Bandırma, Orhangazi, Gönen, Orhaneli, İnegöl, İstanbul, Gölcük, Kandıra, Yenişehir, Karamürsel, Yalova, Gemlik, Susurluk, Karacabey, Çanakkale, Başiskele, Çan, Armutlu, Biga Beşiktaşlılar Dernekleri yazılı bir açıklama yaparak Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a kongrede destek olunması gerektiğini vurguladı.

Açıklamada, Orman'a Beşiktaş'a katkılarından dolayı teşekkür eden dernekler, camianın her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini bildirdi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Günümüzde yaşanan ekonomik sıkıntılardan tüm kulüpler gibi Beşiktaşımız da olumsuz etkilenmektedir. Yaşanan bu süreç sonucunda ortaya çıkan sıkıntılı dönemden kulübümüzün en az zararla ve dik bir şekilde çıkmasının tek çaresi başkanımız Sayın Fikret Orman'ın etrafında kenetlenmek, destek olmak, olmuyorsak da köstek olup moral bozukluğu yaratmamak şanlı Beşiktaş camiasına yakışacak bir tavır olacaktır. Bu vesileyle aşağıda imzası bulunan Güney Marmara Beşiktaşlılar Dernekleri olarak tek yürek ve tek vücut olarak başkanımız Fikret Orman'ı desteklemek, ona çıktığı bu yolda yol arkadaşı olmak için karar almış bulunmaktayız."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.