Bursa

Evine gelen cezayı görünce şoke oldu

17:37 29 Kasım 2018 2 Yorum Var
Evine gelen cezayı görünce şoke oldu

Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde oturan Mehmet Ali Tutuş'a, İstanbul-Ankara otoyolundan kaçak geçiş yaptığı gerekçesiyle HGS cezası geldi.

Büyükorhan’da oturan Mehmet Ali Tutuş'a İstanbul-Ankara Otoyolu Muallimköy- Gebze çıkışında kaçak geçiş yaptığı gerekçesiyle ceza geldi. 12 yıldan beri Bursa'ya bile gitmediğini belirten Tutuş, cezayı görünce şoke oldu. Tutuş, "Yıllardır araç kullanırım, yaklaşık 12 yıldan bu yana bırakın İstanbul’a gitmeyi, Bursa’ya bile kendi aracım ile gitmiyorum. Zaten yaşlandım, araç kullanmaktan geçtim, yürümekte bile zorlanıyorum" dedi.

Gelen 25 TL'lik cezayı ödeyeceğini ifade eden Tutuş, "Aracım hiçbir şekilde Bursa il sınırları dışına çıkmadı. Bu cezanın nasıl geldiğine şaşırdım. 27 Kasım tarihinde tebligat yapıldı. 24 Nisan 2018 tarihinde İstanbul-Ankara otobanında Muallimköy giriş- Gebze çıkışından kaçak geçiş yaptığım gerekçesiyle ceza yazılmış. Ben bu cezayı ödeyeceğim. Küçük bir meblağ olduğu için itiraz etmiyorum. Ancak bu işe bakan yetkililer ince eleyip sık dokusunlar. Yapılmayan bir eylem için insanların canını yakmasınlar. Vebal almasınlar. Cezada benim aracımın plakası yazıyor. Ama bir görüntüsü yok. Benim arabamın olduğunu ispatlanması gerekiyor" dedi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • ONKOLOJİ 5 yıl önce Şikayet Et
    maalesef artık bu trafik cezalarını gelir kapısı olarak görüyorlar..
    Cevapla
  • ahmeteminn 5 yıl önce Şikayet Et
    ahahahah
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.